About Me

simple, a bit complicated and chossy

NMH Secret Admire

Shout to NMH

Sunday, 18 March 2012

Cooking Class with (Local) Celebrity

Salam,

Tuan-tuan, puan-puan, cik kak-cik kak sekalian...kali ini NadiaMH nak share photo semasa sesi memasak bersama selebriti tanah air ..selebriti ? siapakah ????


......Cooking class with Juliza Adzlizan ...........

Juliza Adzlizan

Kak Ju kita ini didatangkan khas untuk kelas memasak di ofis ni. So layanz je la , plus she is beautiful , warm and friendly walaupun umur dah masuk category akak-akak gitew. BTW, memang bab masak-memasak, makan-memakan ni menjadi kegemaran ramai..so what the heck...I joined the session. tak rugi ape pun kan. Sesi berkongsi ilmu.

Kedatangan Juliza juga sempena dengan promosi buku masakannya iaitu , Selera Juliza Adlizan , terbitan
Buku Prima Sdn Bhd. Untuk pengetahuan semua , Kak Ju kita ini juga lulusan ijazah Music from Point Park College, University of Pittsburgh USA. class gitu ..........lawa, pandai masak, highly educated, great voice, married to "someone" filthy.......such a lucky lady....


So silent reader sekalian, hope enjoy these photo........

Basic ingredients for sambal achovies



sesi menumis bilis bersama cili padi

hasil tumisan bilis bersama cili api serta ulaman yang lain


Kak Ju tengah membuat sambal belacan



geng akak akak

basic ingredients for bread pudding


bread pudding sebelum dibakar dalam oven



Gulai ayam yang menggunakan cili padi
NMH interframe.........








hasilnya..........



Meet and Greet

No comments:

Post a Comment